Parc de la Ciutadella i Passeig Lluís Companys

16 i 17 d’abril de 2016

L’Associació de Capoeira Banzo de Senzala estarà present a la fira de la terra mes un any col·laborant per consiencia del els recursos naturals de la terra.

La Fira per la TerraMercat de la Terra és una activitat organitzada a la ciutat de Barcelona per l’Associació Dia de la Terra – Catalunya.

La Fira per la TerraMercat per la Terra ni és una fira qualsevol ni és un Mercat qualsevol, ni vol fer la competència a cap fira concreta, ni a cap mercat concret.

La Fira per la Terra – Mercat de la Terra és una trobada d’entitats de tota mena per cridar l’atenció de les agressions que la societat moderna fa als sistemes naturals i socials i per proposar formes de comportament respectuosos, cooperatius i solidaris.

La Fira per la Terra – Mercat de la Terra potencia la producció local de bens i serveis realitzats amb respecte a les persones i als sistemes naturals, que són la base perquè els humans puguin disposar d’una vida digna.

L’objectiu de l’associació Dia de la Terra és caminar vers una nova visió de la Terra com la nostra casa comuna, crear una mentalitat global que permeti actuar activament per afrontar els problemes ecològics, ja sigui personalment o col·lectivament, localment o regional/nacionalment; partint de la base que tothom té quelcom a aportar. Es tracta de fer possibles canvis efectius i d’ampli abast en la legislació, les institucions, les actituds i els estils de vida individuals, col·lectius i empresarials de forma que les actuals relacions de domini sobre la Terra i les persones es transformin en relacions harmòniques de col·laboració mútua.

 

Banzo en la fira per la terra

Banzo en la fira per la terra

 

IMG_1292 IMG_1327 IMG_1331 IMG_1279